Reklam

,

Bilgi

Bilgi: Sanal turda bulunan yön işaretleriyle gezinti yapabilir, ekrana çift tıklayarak turu tam ekran gezebilir, mausunuz yada kontrol ekranındaki araçlarla zoom yapabilirsiniz. İyi gezintiler.

Sanal turlarin yüklenmesi biraz zaman alabilir.

Antalya Tünektepe

23 Aralık 2009 Çarşamba

Antalya Tünektepe (674 mt.)

Antalya’nın batısında bulunan otomobil ile şehir içinden 40 dakika mesafede bulunan Tünektepe’de , 45 dakikada 1 tur dönen restoran ve 1000 kişi kapasiteli açıkhava diskosu bulunuyor. Gündüz ve gece konuklarını ağırlayan tepe aynı zamanda Antalya’ya yukarıdan bakmanın en iyi yolu. Sanaltur.tv ekibi olarak 2009 Temmuzunda gerçekleştirdiğimiz çekimlerde Antalya şehir merkezinde hava 40 dereceyi bulurken Tünektepe’de terlemiyorduk 

Tepenin arkasında göynük yaylasına uzanan ve sizi sedir ormanlarının olduğu Altınyaka istikametine götüren vadiyi görürsünüz. Vadideki yola Antalya Liman yolundaki “Altınyaka” tabelası takip edilerek ulaşılabilir. Bu yayla yolu ile dağların üzerinden Kumluca’ya ulaşabilirsiniz. Buraya aynı zamanda Likya Yolu da denir. Bölgenin yüksekliği 1000 mt. den fazla olduğu için yazın nem ve bunaltıcı sıcaktan kaçmak isteyenler için güzel bir alternatiftir.
360° Sanal Tur ve devamı için TIKLA ......