Reklam

,

Bilgi

Bilgi: Sanal turda bulunan yön işaretleriyle gezinti yapabilir, ekrana çift tıklayarak turu tam ekran gezebilir, mausunuz yada kontrol ekranındaki araçlarla zoom yapabilirsiniz. İyi gezintiler.

Sanal turlarin yüklenmesi biraz zaman alabilir.

FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADYUMU - SANAL TUR

29 Aralık 2010 Çarşamba




Kale Önü
Penaltı Noktası
Orta Saha
Seremoni Bölümü
Kale Arkası
Yedek Kulubesi
Roberto Carlos
Uğur Boral
Kale Arkası
Yedek Kulubesi
Çıkış Tüneli
Çıkış Tüneli
Kale Arkası
Kale Arkası
Maraton Tribünü
Köşe Bölgesi
Köşe Bölgesi
Köşe Bölgesi
Köşe Bölgesi
Fenerium Tribünü
Kale Arkası



Şükrü Saracoğlu Stadyumu,

İstanbul Kadıköy'de bulunan, Fenerbahçe'nin maçlarını oynadığı, 50.530 koltuk kapasiteli stadyum. UEFA'nın 5 yıldızlı stadları arasındadır. 2006 Yılı Ekim Ayında stadyum tribünlerine ısıtıcılar eklenmiştir, bu sayede Fenerbahçe Spor Kulübü yine bir ilke imza atmıştır. Benzer bir uygulama yakın zamanda tamamlanmış olan Kadir Has Şehir Stadyumu'nda da bulunmaktadır. 2008-09 UEFA Kupası final müsabakası 20 Mayıs 2009 tarihinde, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu'nda oynanmıştır. Finalde Shaktar Donetsk ile Werder Bremen takımları karşılaşmıştır.


Tribünler


Maraton Tribünü 9145 kişiliktir. Maraton tribünün karşısında lüks Fenerium tribünü bulunmaktadır. Fenerium tribünlerinin koltuklarının arkasında küçük LCD ekranlar bulunmaktadır. Bu monitörler sayesinde pozisyonların tekrarlarını izleme seçeneği vardır.Bu tribünlerin sağ ve solunda Fenerbahçe'nin sponsorları Türk Telekom ve Migros Tribünleri vardır. Her iki tribünde 8105 kapasitelidir.



Genel Bilgiler


Mimarisi dikdörtgen şeklinde olan bu stadın kapasitesi 52.000 dir. Çim saha boyutu 105x68 metredir ve doğal çimdir. Stadda 5.440 kapalı oturma alanı,100 tane VIP Locası bulunmaktadır. Toplam 79 tane WC vardır.Stadın aydınlatma gücü 1400 luxtur. Ev sahibi takıma ait 427 m²,rakip takıma ait 286 m²,1. Hakeme ait 100 m²,2.,3. ve 4. Hakemlere ait 40 m² soyunma odası ayrıca Sağlık Odası,Delege Odası,Doping Test Odası,Konuklar İçin Resepsiyon Odası,4 Tane İlk Yardım Odası mevcuttur. 10 Otobüs ve 1000 tane Araba kapasiteli park alanı,68 tane turnike vardır. Bu staddan dakikada 9.552 seyirci çıkabilir. Stada akredite olabilecek 240 tane basın(Sadece B),görev alabilecek 15 tane TV ve 5 Radyo organı,155 masa kapasiteli yazılı basın odası mevcuttur. Uzun seneler Fenerbahçe Stadı olarak anılan stad, Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim tarafından, eski başkan Şükrü Saracoğlu'nun ismi verilerek Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadyumu adını aldı.



Kaynak : wikipedia.org
360° Sanal Tur ve devamı için TIKLA ......